© כל הזכויות שמורות לברלין טכנולוגיות • mail@berlintech.co.il • 083760976 • ת.ד. 197, מושב בית עובד 76800 • האתר נבנה, מנוהל ומקודם ע”י צוות נילס
בטון הוא נוזל טיקסוטרופי ובדרך כלל מכיל אגרגטים שגורמים לאברזיביות גבוהה ועל מנת להצליח בהזרמת הנוזל, נדרשות משאבות מיוחדות כדוגמת משאבה פריסטליטית, משאבה בוכנתית, או משאבת חילזון שמותאמת לעבודה מסוג זה. מכיוון שהבטון כבד, צמיג וקשיח, משאבות בטון מעוצבות בצורה המאפשרת התמודדות עם התכונות הללו.
לייעוץ והזמנות צרו קשר ונשמח לעזור
חברת FLUSSMANN מתמחה בייצור משאבות לוב (Lobe Pumps) ומשאבות בורג כפול סניטריות, לצד מערכות ערבול, הומוגניזציה והימגון לתהליכי ייצור תעשייתיים. המערכות של FLUSSMANN מותאמות לתהליכים שבהם נדרש טיפול עדין בחומר, שמירה על שלמות מרקם, ועמידה בסטנדרטים סניטריים גבוהים.
תחומי יישום מרכזיים:
• תעשיית המזון והמשקאות – מוצרי חלב, רטבים, ממרחים, שוקולד, תערובות צמיגות
• תעשיית הקוסמטיקה – קרמים, אמולסיות, תחליבים רגישים לגזירה
• תעשיית הפארמה – תהליכים סטריליים ומינון מדויק
• תעשיית הכימיה העדינה וחומרים צמיגיים
בנוסף, FLUSSMANN מציעה:
• מחליפי חום סניטריים לתהליכי חימום וקירור מבוקרים
• מערכות ריקון חביות להעברת חומרים צמיגיים תוך שמירה על רציפות ואיכות
בברלין טכנולוגיות פועלים מומחי תהליך מנוסים, המסייעים בבחינה מקצועית של התאמת הציוד לתנאי הייצור ולדרישות קו הייצור הספציפי.
ליצירת קשר עם צוות ההנדסה שלנו צרו קשר
חברת ראטק (RATEC) הינה יצרנית מערכות לתעשיית הבטון. טכנולוגיית ה- ®upcrete של RATEC עם משאבות בטון פרסטלטיות ותבניות מגנטיות היא המילה האחרונה בתעשיית הבטון. תבניות בטון של RATEC כבר מעל 40 שנה משמשות יצרני בטון ב72 מדינות בעולם.
לחץ כאן למעבר לסוגי משאבות נוספות
שדרות גן רווה 13, א.ת. מערבי, יבנה 8122214
© כל הזכויות שמורות לברלין טכנולוגיות • mail@berlintech.co.il • 083760976 • ת.ד. 197, מושב בית עובד 76800 • האתר נבנה, מנוהל ומקודם ע”י צוות נילס